Újdonságok

HÍREK ETS2 Látogatók a Krone-tól

A Krone Trailers-től járt egy kis csapat az SCS Software-nél, hogy megnézzék, hogy állunk a pótkocsijaik ETS2-be integrálásával. Két napot töltöttünk vendégeinkkel, hogy bemutassuk és elmagyarázzuk a járművek készítési folyamatát, valamint elbeszélgettünk az előttünk álló kihívásokról, amik az új DLC készítése közben várnak ránk, miközben igyekszünk a minőséget is növelni. A kamerás srácuk egész komolyan vette a látogatást és egy rakás felvételt készített.

blog_krone.jpg
A Krone-gyárnál tett néhány hónappal ezelőtti látogatásunk során rengeteg jó minőségű referenciaanyaghoz jutottunk, és az éppen aktuálisan gyártott pótkocsikhoz is hozzáférhettünk. Ezzel esélyt kaptunk, hogy példátlan részletességgel ábrázolhassuk őket. Ezen felül, ez egyúttal egy bevezető projekt is, hogy új, pótkocsikhoz kapcsolódó funkciókat vezethessünk majd be a játékainkban. ;-) Ezért most van egy nagy rakat elvégzendő munkánk, hogy a kirakó darabkái illeszkedjenek egymáshoz. Reméljük, hogy végül azért méltányolni fogjátok munkánkat, még ha ez egy türelemjáték is, mert rengeteg időt követel a csapattól, míg minden elkészül.

A Krone-csapat klassz videót készített a látogatásról, és mi úgy gondoljuk, hogy ez a rajongóinknak is érdekes lehet. Két változat készült, egy angol nyelvű és egy német nyelvű, és egyáltalán nem egyformák. A kommentár és a bemutatott dolgok is különbözőek.


A Krone-pótok DLC-n továbbra is teljes gőzzel dolgozunk. Még nem tartunk ott, hogy pontos dátumot mondjunk azon kívül, hogy az "év későbbi részében", de reméljük, hogy a videók jó kedvcsinálóul fognak szolgálni a projekthez.

Igazán felemelő, amikor a szállítási ágazat fontos szereplői nagyobb figyelmet szentelnek játékainknak, és bizton reméljük, hogy kapcsolatunk az kötődésünk az iparággal tovább fog javulni. A terepen dolgozó SCS On the Road csapatunk ( eseményeiket itt nézheted meg ) segít felkelteni nem csak az események látogatóinak, hanem az ipar döntéshozóinak figyelmét is. Az éppen zajló WoTr esemény ( tettetek már vele egy próbát?) is jól mutatja, hogy játékaink igazán jól összeköthetik a szimulátorjátékok és a kamionipar világát.

A végére egy kis szemtelen, a Krone Trailers médiacsapatát népszerűsítendő reklám: a munkájukat kedvelők csekkolják az online felületeiket, úgymint YouTube, Facebook, Twitter és Instagram. Igazán profi és érdekes anyagokat találhattok ott.
 
Last edited:

Hozzászólások

#3
Apró érdekesség, hogy a megvehető pótokra azért is kellett várni az 1.32-es tapaszig, mert az SCS azt akarta, hogy a kamionokhoz hasonlóan a megvásárolható pótkocsik is licenceltek legyenek. A tapasz kiadásakor így kezdetben (tudtommal) Schwarzmüller és Krone pótkocsikat vásárolhatunk majd, ami remélhetőleg a közeljövőben tovább bővül majd.
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!