Újdonságok

HÍREK ETS2 Kisvárosok, nagyvárosok

A Balti-tengert körülvevő országokban sok-sok gyönyörű tengerpart, erdő és hegy található. Sokféle élőlény is otthonának mondhatja ezeket a helyeket, mint pl. bálnák, szarvasok, farkasok, de nem csak ezek az élőlények népesítik be a környező országokat. A Balti-tenger körül több, mint 85 millió ember éli mindennapjait, akik különböző háttérrel, kultúrával és hovatartozással rendelkeznek. Ebben a bejegyzésben a nagy- ás kisvárosokra, falukra összpontosítunk majd.

Kep1.jpg

Sok teljesen új bejárható város lesz majd a Balti-tengeren túl DLC-ben. Választhattok, hogy egy nagy és nyüzsgő metropoliszba, vagy inkább egy csendes faluba mennétek. Mindegyiket a nulláról hoztuk létre, ismert helyekkel, történelmi emlékművekkel és még sok mással! Reméljük, hogy a határ átlépése után lassítotok majd és alaposan körülnéztek majd. Láttuk és hallottuk, hogy a közösség nagyon várja ezt a bővítést, így külön öröm számunkra ezen képek közzététele.

Kep2.jpg Kep3.jpg
Kep4.jpg Kep5.jpg
Kep6.jpg Kep7.jpg
Kep8.jpg Kep9.jpg
Kep10.jpg Kep11.jpg
Kep12.jpg Kep13.jpg
 

Hozzászólások

#2
Ez valami elképesztően gyönyörű. A Scandinavia DLC óta szerintem mindegyik mapbővítmény nagyon rendben van, de eddig ez tűnik a legpatentebbnek. Külön öröm, hogy jó eséllyel a DLC annyi új assetet is hoz a játékba, amivel a ProMods remélhetőleg nekiállhat ráncfelvarrni a létező kelet-európai területeit. Legalábbis rémlik, hogy a Moldova topikban azt írták, hogy megvárják az érkező modelleket-textúrákat a kicsinosításhoz.
 
#3
Nagyon esztétikus és jo erendezés az egész,még ha kopirozva van,vagyis másolva,nagyon fain,nem dicsekvés,de ritkán látni ojant,ami a büvölet erakad.Nagyon szép és Gat azoknak,kiknek a szabad idejét bele forgatták. Grat.
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!