Újdonságok

HÍREK ETS2 "Kamionos család" esemény

Szeretnénk meghívni benneteket az aktuális World of Trucks eseményre!

Lassan indul a FIA Kamion-Európa-bajnokság új évada. A valódi világban ismét részesei leszünk a roadshow-nak, és hogy újra találkozhatunk rajongóinkkal a 2019-es szezon versenyhelyszínein.

A játékvilágunkban szintén szeretnénk valami klassz dolgot csinálni. A múlt évben a közösségtől versenyalkatrészek szállítását kértük a "Pörgessétek fel a motorokat" esemény keretében. Sok ezer résztvevő teljesítette az esemény feltételeit és szerezte meg a jól megérdemelt jutalmat.

Kep1.jpg

Ma új feladattal térünk vissza. Képzeljétek el a következő szituációt: a 2019-es szezon előtt a csapatoknak egy csomó helyszínre el kell látogatniuk ( bemutatók, közönségtalálkozók ), hogy bemutassák gyors és fürge gépeiket. A hazai bázisukról szintén el kell jutniuk a teszthelyszínekre, bemutatókra és egyéb helyekre, ahol a felkészülés zajlik. A versenygépek nem közlekedhetnek közúton, ezért a szállításukhoz segítségre lesz szükség.

Az esemény időtartamára a játékban megjelentek ezek a szépségek nagyon különleges szállítmányok formájában, és várják, hogy megkezdjék útjukat. Egy speciális FIA ETRC pótkocsi felhasználásával mutassuk meg a világnak, hogy mérettől, tengelyektől, motoroktól, felhasználási módtól, sőt márkától függetlenül minden vontató egységbe tömörül, ha arra van szükség.

Ez az üzenet nagyon jól összecseng az FIA ETRC által indított #OneTruckFamily kampánnyal, hogy összehozzák a sofőröket függetlenül attól, hogy a versenypályán, a való életben vagy a virtuális térben ülnek volán mögé.

Ugorjatok hát be vontatóikba, és irány az alábbi listán található helyek valamelyike. Ne feledjétek megmutatni a képeket, amiket készítetek, a #OneTruckFamily hashtaggel a Twitter, Instagram vagy Facebook fiókotokban. Jelöljétek a FIA ETRC-et is ( Twitter, Instagram, Facebook ), a hivatalos csatornáinkat és osszátok meg a részvételt velünk is.

Nézzük a szabályokat!

Szabályok

A Worl of Trucks-profilban a külső megbízások között találhatóak a fuvarok. Teljesítsétek a fuvarokat mind a 10 ETRC pótkocsival. A plusz jutalomért teljesítsetek legalább 5 különböző helyre irányuló fuvart.

Szállításra váró pótkocsik:
- Prágából: Buggyra Racing - Adam Lacko + Oliver Janes
- Mannheimből: Team Hahn Racing - Jochen Hahn
- Stuttgartból: Team Schwabentruck - Stephanie Halm
- Münchenből: Truck Sport Lutz Bernau - Antonio Albacete
- Berlinből: Reboconort Truck Racing Team - Eduardo Rodrigues
- Brémából: SL Trucksport - Sascha Lenz
- Kölnből: Team Reinert Racing - René Reinert
- Pozsonyból: Tankpool 24 Racing - Norbert Kiss
- Frankfurtból: Don't Touch Racing - André Kursim
- Amsterdamból: EK Truck Race - Erwin Kleinnagelvoort

Megjegyzés: A célállomás minden harmadik napon UTC 7:00-kor változik. Figyeljétek a csapatok úticéljait a World of Trucks-on vagy a SCS Software közösségi oldalait: Facebook, Twitter, Instagram.

Jutalmak

Mind a 10 szállítmány leszállításáért:
- World of Trucks teljesítmény
- ETRC sapka kabindísz

Ha 5 különböző helyre befejeztek szállítmányt, akkor a fentieken kívül jár még:
- speciális WoTr teljesítmény
- egy a három darab 1:50 arányú ETRC 2018 kamionmodellből ( véletlenszerűen )
- ETRC bögre kabindísz
- verseny inspirálta festés

Mindegyik jutalom kereskedhető Steam-raktár elem.
Kep2.jpg Kep3.jpg
Kep4.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • >>BOT<<:
    Room has been pruned!
    >>BOT<<: Room has been pruned!