Újdonságok

HÍREK ATS Közlekedési lámpák

Az előző javításokban észrevehettetek néhány figyelemre méltó változást az ATS közlekedési lámpáin. Múlt év júniusától a kutatórészlegünk ezen problémán dolgozott, és meg kellett oldanunk néhány problémát. Először kellett találnunk egy rendszert a lámpák játékba iktatásához, mivel ahány állam, annyi szokás alapon mindenhol vannak eltérések. A MUTCD az egész USA területére meghatározza az irányelveket, de minden állam alakíthat még rajta, így mindjárt meg is van a probléma gyökere. Úgy döntöttünk, hogy megelégszünk a leggyakrabban használtakkal ( ami több, mint 50%-os lefedettséget jelent ), és ezeket jelenítjük majd meg a játékban.

Kep1.jpg Kep2.jpg

Ahogy azt (nem) vártuk, a régi lámpák tömeges helyettesítése folytán, szinte az összes kereszteződés elromlott. A lámpák összekeveredtek egyéb tárgyakkal, a jelzőtáblák és utcatáblák egész vicces helyekre tolódtak... szóval volt dolga rendesen a térképkészítő csapatnak, akiknek ezt rendbe kellett hozniuk.

Kep3.jpg Kep4.jpg

De végülis sikerült úrrá lenni a nehézségeken, így az 1.35-ös frissítésben minden állam ( CA, NV, AZ, NM, OR és WA ) valósághű közlekedési lámpákat kap. Még valósághűbb utakon autózhattok, további lehetőségekkel a jövőre nézve, mint pl. a villogó sárga nyíl.

Kep5.jpg Kep6.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!