Újdonságok

HÍREK ATS Itt az ATS 1.37-es nyílt béta

Mindig is szerettünk olyan új frissítéseket hozni nektek, amelyekben régóta várt funkciók vannak; emellett szívesen fogadunk minden segítséget, amelyet a közösségtől kapunk az új frissítések bétatesztelése során. Ma az ATS újabb frissítésével érkező újdonságok véglegesítéséhez szeretnénk a segítségeteket kérni. Olvassátok el a leírást, és ha szeretitek a kihívásokat, próbáljátok ki az 1.37-es bétát.

header.jpg

Mit tartalmaz majd? - kérdezhetitek. Nos, a legfőbb dolog az új hangmotor. Ahogy azt már a korábbi bejegyzésekben olvashattátok, ez az első tervezett fázisa a játékok új és jobb hangeffektusainak. Az 1.37-es frissítéstől kezdődően teljesen új alapokra helyezzük a jármű és a környezet hangjainak keverését. A jármű és a környezet számára fenntartott két különböző hangcsomagról egy egységesített SFX-csomagra váltunk, különböző filterekkel és effektekkel a végső keveréshez.

A végeredmény nekünk fantasztikusan hangzik, és még csak a kezdeteknél tartunk. Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre. Az AI járművek is új hangot kapnak majd, valamint valósághű Doppler-effektust is hallhattok, mint az FMOD hangkönyvtár integrálásának első eredményét. Ezek a hangok még változhatnak, a tőletek kapott visszajelzések alapján.


Az újfajta hangkeverés folyományaként egy új funkció is érkezik - a vontató ablakainak nyithatósága. Sokan hiányolták ezt a funkciót, hosszú évek óta. Mostantól hallhatjátok a különbséget a felhúzott ablakú, hangszigetelt kabin és a lehúzott ablak mellett hallható forgalom között. Próbáljátok ki egy forgalmas órában valamelyik nagy kereszteződésben.

Kep1.jpg

Térjünk vissza a legfontosabb dologhoz - a segítségetekhez. Ezt a bétát a hang-modderekre is gondolva engedjük ma útjára. Az ő szempontjukból komoly változtások lesznek, mivel néhány dolgot az lapoktól kell majd újra tanulniuk. Elismerjük közösségünk moddereinek eltökéltségét és elszántságát, és a színvonal további emelkedését várjuk, ahogy egyre otthonosabbakká válnak majd a hangok integrálásában.

Azért jelentetjük meg a bétát ilyen korán, mert nagyon kíváncsiak vagyunk a visszajelzéseitekre és építő kritikáitokra. Bár programozóink rengeteg munkát fektettek ebbe a funkcióba, azért még rengeteg a tennivaló. Ha szeretnél többet megtudni és segíteni nekünk a feladatban, látogassatok el erre a linkre. Az előrehaladásról további információk lesznek majd elérhetőek a linken.

kep2.jpg

Egy másik funkcionalitás. amit észrevehettetek a korábbi teaser-ben, a "körüljárás". A játékvilágaink nem kimondottan gyalogos felfedezésre vannak tervezve, de úgy vettük észre, hogy a játékosok szívesen fogadnának egy másmilyen nézőpontot masináikról. A közelítés akkor is hasznos lehet, amikor a jármű tuningolása közben össze kell hangolni a kabinfestést és az abroncsokat. Az 1.37-es frissítésben megjelenő újdonságok közé tartozik majd a kamera kezelésének egy másfajta módja. Ehhez egy kicsit átalakítottuk a garázs jelenetet, hogy több hely legyen a kamerának, reméljük tetszeni fog.

kep3.jpg

Még többre vágytok? Akkor készüljetek fel az élelmiszer-tartályos szerelvényekre. Ebben a frissítésben új pótkocsik válnak elérhetővé, megvásárolhatóvá és persze testre szabhatóvá. Ezeket a gyönyörűségeket már régóta kértétek, és most büszkén mutatjuk be őket a legjobb közösségnek - #BestCommunityEver.

kep4.jpg
kep5.jpg

Végül, de nem utolsó sorban, a Steering Creations Pack DLC tulajdonosainak újabb kormánykerekekkel bővítjük a kínálatot. Még nem mindegyik készült el teljesen, de a 3D grafikusaink rajta vannak a témán, és úgy tervezzük, hogy a béta időszak alatt szakaszosan mutatjuk majd meg ezeket.

kep6.jpg
kep7.jpg

Vessünk egy pillantást a teljes listára:

Járművek:
- élelmiszer tartályos pótkocsi ( megvásárolható )
- ömlesztett és tartályos takarmányos pótkocsikhoz festések ( beleértve a Classic Stripes és Halloween Paint Jobs DLC-ket is )

Funkciók:
- FMOD beépítése az összes elérhető hanggal, valamint néhány fejlesztés
- lehúzható ablakok a vontatókon
- AI mozgás és hang fejlesztések
- jármű konfigurációs menüben körbejárható vontató/pótkocsi ( + új garázsjelenet)

Tobii szemmozgás-követő:
- szemmozgás-követés szüneteltető gomb funkció javítva
- automatikus szemmozgás-követés leállítás, ha a játék szüneteltetve van/felhasználói menüben van
- beállítások gomb látható a felhasználói menüben

MOD:

- játékhangok teljes implementálása FMOD-hoz
- motorerő tartomány adatok
- kipufogó füst hőmérő animáció
- AI adatok beállítása ( motorerő a nyomaték és sebességváltómű helyett, vehicle_mass felülírása pótkocsikhoz )

Akik nem nézték az ATS 1.37-es bétát bemutató élő streamünket, azok most ezt megtehetik itt. Elnézést a közvetítés során előforduló technikai nehézségekért.


Jó szórakozást az újdonságokhoz, de mint mindig: ez még csak egy nyílt béta, nem egy stabil verzió. Szóval ha akarjátok, várjátok meg a végleges változatot. De ha szeretnétek nekünk segíteni, hogy minél hamarabb elérjünk odáig, akkor a visszajelzéseket várjuk a fórumban, a hibákat pedig itt jelenthetitek.

Modderek pedig nézzék meg a modding wikit a moddolási részletekért.

Ha szeretnétek részt venni a nyílt béta tesztelésében, akkor a Steam public_beta részlegében találhatjátok meg az aktuális verziót. Jelszó nincs.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
 • K @ Kamillí7n:
  sziasztok
 • F @ (Vendég) fhfdffkl:
  CzBalazs hozzászólása:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  Nem is lehet máshogyan, de itt le van írva. https://hm.restacar.hu/resources/hungary-map-v0-9-28c-by-frank007-for-1-41-x.17/
 • D @ Dominik20091210:
  Hali, mindent úgy csináltam ahogy le írtak, de még is ki fagy a magyar map mod. Tudtok nekem segíteni?
 • G @ George2k2:
  Sziasztok! Iveco kereskedőt hol találok a mapen?
 • D @ Dajos:
  Sziasztok miért nem tudom letölteni a magyar mapot?
 • R @ Rokko30:
  Helló
 • M @ Mr.Robot12345:
  Sziasztok! Lehet tudni mikor frissítik a magyar mapot az 1.43-as frissítéshez?
  @Mr.Pinter
 • M @ Mr.Robot12345:
  Sziasztok! Lehet tudni mikor frissítik a magyar mapot az 1.43-as frissítéshez?
 • G @ gecsei42:
  Dajos hozzászólása:
  Sziasztok miért nem tudom letölteni a magyar mapot?
  Szeva! Csak regisztráció után lehetséges a letöltés. De ez mostanság már, gondolom pipa. .)
 • B @ bitmen84:
  Szaisztok tud valaki segiteni miért dobb ki a játék? betöltés közben?
 • P @ Pljesovszki Pál:
  sziasztok nekem nem tölti be mi lehet a gond?
 • M @ Marsalis:
  Hi Can we please be advised if the map is still being updated for 1.44 and if any further work is being done to expand the map?
  It would be a shame if it had been abandoned as it's my favorite map on ETS2 but the lack of any posts is concerning.
 • W @ WarloxPro:
  @indian56 mikor lesz frissítve a map 1.44-hez ?
 • P @ Pljesovszki Pál:
  SZIASZTOK segítséget szeretnék kérni hogy tudom frissíteni a térképet
  P @ Pljesovszki Pál: SZIASZTOK segítséget szeretnék kérni hogy tudom frissíteni a térképet