Újdonságok

HÍREK ETS2 Irány a Fekete-tenger

Hová vezetnek azok az új utak? Ez a kérdés foglalkoztatja az elmúlt hónapokban a közösség tagjait. Nos, ma eláruljuk, hová is vezetnek: a következő ETS2 térképbővítés az Irány a Fekete-tenger lesz. Ez a bővítés Romániát. Bulgáriát és Törökország európai részét tartalmazza majd.


A vidéki falvaktól a nyüzsgő Isztambulig, ez a három ország gazdag történelemmel, egyedi építészettel és tereptárgyakkal rendelkezik (mint pl. Drakula kastélya Romániában). Ezeket mind láthatjátok majd a Fekete-tenger felé vezető utatokon.

Az ember építette szerkezeteken kívül maga a táj is megkapó. Sok utatok fog erdőkön, tengerparti utakon vagy hegységeken át vezetni, mint amilyenek Transzilvániában (vagyis Erdélyben :)) találhatóak, és festői kilátással szolgálnak bármely utazónak.

Kep2.jpg Kep3.jpg
Kep4.jpg Kep5.jpg
Kep6.jpg Kep7.jpg
Kep8.jpg Kep9.jpg

És hogy mikor láthatjátok majd ezeket az utakat saját szemmel? Terveink szerint az év vége felé szeretnénk megjelentetni a bővítést.

Többet is mutatunk majd a későbbi bejegyzésekben és közösségi csatornáinkon. Közben pedig hozzáadhatjátok az Irány a Fekete-tenger-t a Steam kívánságlistátokhoz.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!