Újdonságok

HÍREK ETS2 Indul az #IDriveDAF vetélkedő

Biztos észrevettétek az ETS2-ben az új festést. A Pure Excellence festés a DAF XF Euro6-os vontatóhoz és a póthoz is ingyen elérhető az ETS2 1.34-eshez és az 1.35-ös nyílt bétához is.

Kep1.jpg
Az ok pedig a következő: már régebben tárgyaltunk a DAF-fal egy közös kampányról, és most itt az eredmény. Indítunk egy screenshot-vetélkedőt a DAF trucks-al közösen.

Szerencsés véletlen, hogy a héten zajló Steam Weekly Sale-ben is részt veszünk a tartalmainkkal, mint pl. a spéci DAF csomaggal, valamint kedvezménnyel a DAF tuning-csomaghoz.

Kep2.jpg
A verseny május 20-tól június 3-ig tart (23:59 UTC). A végén 5 szerencsés nyertes klassz díjakat vihet haza. A különleges képeket is díjazzuk majd. A részvételhez a következőket kell tenni:

1. Nézd meg ezt a DAF Trucks videót
2. Készíts egy képet a játékban a DAF vontatódról ( XF 105 vagy XF Euro6 ) egy hasonló helyen, mint a videóban
3. Posztold ki a képet, kövesd és tageld be a DAF Trucksot és az SCS Softwaret a Twitteren vagy a DAF Trucksot és az SCS Softwaret az Instagramon, és használd az #IDriveDAF hashtaget.
4. Ha Facebookon szeretnél bekapcsolódni, akkor lájkold a DAF és az ETS2 oldalait. A képet posztold be a versenyt bejelentő poszt alá mindkét oldalon az #IDriveDAF hashtaggel együtt
5. Több képpel is nevezhetsz, de mindegyik másmilyen kell legyen ( a Facebook-on minden képet mindkét oldalra ( DAF ás ETS2 ) posztolni kell. Ugyanazon kép többszöri posztolása az Twitteren/Instagramon kizárást eredményez.
6. A mod-ok megengedettek - ha a DAF-os vagy általános tartalomból származnak.
7. Tilos a képeken utólagos változtatásokat eszközölni.

Ami egyedivé teszi a vetélkedőt, hogy az 5 nyertes a DAF és az SCS Software e-shopjából is kap nyereményt.

1. DAF kamion modell ( nagy méret ) + SCS kapucnis pulcsi, póló és baseball-sapka
2. DAF dzseki + SCS kapucnis pulcsi, póló
3. DAF utazótáska + SCS póló-szett és baseball-sapka
4. DAF póló + SCS de Luxe bögrekészlet vagy utazóbögre készlet ( a streamben kerül bemutatásra ) és ételdoboz
5. DAF kamion modell ( kis méret ) + SCS hátizsák és nyakpánt

Továbbá május 21-én 15:00-kor élő stream lesz a Twitchen és a Steamen ) Alex-szel ( LondonLad ), Carthoo-val és Nemiro-val az SCS stúdiójából. ( Mivel már elmúlt az időpont, visszanézhető a Twitchen itt

TL;DR - a következő két hétben érdekes videókat és információkat hozunk majd a DAF Trucks-ról, ajándékozások is lesznek, a képeitekből is mutatunk majd, és persze esélyetek lesz klassz díjakat is nyerni. #IDriveDAF

Kep3.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!