Újdonságok

HÍREK ETS2 Fekete-tenger: Törökország

Most, hogy az ATS játékosok el vannak foglalva a Washington és az Erdészeti gépezetek DLC-kkel, itt az idő, hogy ismét egy kicsivel többet mutassunk be az ETS2 következő bővítéséből, méghozzá ezúttal Törökországot.

Kep1.jpg

Törökország szép nagy ország ( 783 356 km2 ), mintegy 80 milliónyi népességgel. Az Irány a Fekete-tenger DLC azonban csak az ország európai részét foglalja majd magában. Ezt a részt Bulgária és Görögország határolja. Ez elmond néhány dolgot a régió történelméről - az ókori Görögországtól a Római Birodalmon, Bizánci Birodalmon és Oszmán Birodalmon át egészen a modern Török Köztársaságig.

Kep2.jpg

Ennek köszönhetően szép számmal találhatóak látnivalók, történelmi építmények és maradványok. Például Edirne -t - az első városok egyike, amit Törökországba lépve láthatsz - Hadrianus római császár alapította egy ősi trák település helyén, és később az Oszmán Birodalom harmadik fővárosa volt.

Kep3.jpg

Kamionos szemszögből nézve Törökország nagyszerű hely. A kamionsofőrség nagy megbecsülésnek örvend, úgyhogy bármi, ami a kamionozással van összefüggésben, magas színvonalat képvisel - legyen az kamionos pihenő, töltőállomás vagy bármi egyéb. De ez majd egy következő bejegyzés témája lesz. Egyelőre álljon itt pár korai kép, de még több is jön majd!

Kep4.jpg Kep5.jpg
Kep6.jpg Kep7.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!