Újdonságok

HÍREK ATS Az International LoneStar már elérhető

Ha látjátok ezt a kamiont az úton, kétség nem férhet hozzá, hogy mi is ez. Ez egy kamion semmi máshoz nem hasonlítható külsővel és hírnévvel. Mostantól ez a vontató is elérhető az ATS-ben.


Az International és minden International Truck védjegy tulajdonosa az INTERNATIONAL TRUCK INTELLECTUAL PROPERTY COMPANY, LLC .

Az International cég által nagylelkűen rendelkezésünkre bocsátott magas precizitású 3D CAD modellekre alapozva, kiváló minőségű és részletes vontatót tudtunk modellezni, amely reméljük minden kamionrajongót elégedettséggel tölt el. Ha meg szeretnétek nézni/vásárolni, akkor látogassatok a legközelebbi International kamionkereskedőhöz. Többféle konfigurációban érhető el: 3 kabin típus, hatféle alváz, tízféle motor, 12 váltó és 3 belső tér variáció, mindez 2 színben.

Az International LoneStar ingyenes DLC-ként érkezik az ATS-hez. Keressétek a legutóbbi frisssítést a Steam-kliensben ( van, akinek ehhez a kliens újraindítása szökséges ).

Ha szeretnétek megosztani velünk első útjaitokat, közösségi média felületeinken megtehetitek #ATSLoneStar hashtaggel.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  M @ Mr.Pinter: Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy...