Újdonságok

HÍREK ATS ATS - Washington

Az előző bejegyzésben már mutattunk nektek néhány képet a következő ATS térképbővítésből. Ugyanitt ígértünk egy hivatalos megerősítést az államról, amelyet azonban elég sokan gyorsan felismertetek. Ez eléggé megerősített bennünket abban, hogy az igyekezetünk, amit a játékvilág élethűbbé tételébe fektetünk, nem hiábavaló.


Washington állam lesz tehát a következő amerikai terület.A terület kiválasztása logikus volt, hogy lefedjük a nyugati partot és egyben hídfőállást is jelent a jövőbeni bővítésekhez. Ez a lépés egésszé teszi a tengerparti US 101-es utat. A legészakibb szakasza is része lesz a Wahington DLC-nek, így végigjárhatjátok délről északig és fordítva. Mi már kipróbáltuk és nagyszerű.

Kep1.jpg Kep2.jpg

Ahogy minden amerikai államnak, Washingtonnak is megvan a maga érzése. Igyekeztünk a jellegzetes tájra, teleülésekre, iparra, városokra és kikötőkre összpontosítani.Minden, amit csináltunk, messze megelőzte a várakozásainkat. A bővítmény idei megjelenéséig még jelentkezünk néhány Washington-témájú bejegyzéssel és persze képekkel a munkafolyamat haladásáról.

Kep3.jpg Kep4.jpg
Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg
Közben el ne felejtsétek hozzáadni a Steam- kívánságlistátokhoz az ATS. Washinton-t.
 

Hozzászólások

#2
Megy a kosárba! De remélem idén befut majd a pletykált Utah DLC is, mert remek minőség ide vagy oda, ezzel az évi egy DLC-s tempóval tényleg nem lesz kész az USA 10 év alatt sem.
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!