Újdonságok

HÍREK ATS ATS - Utah

Sokan közületek hittek nekünk, mikor azt mondtuk, idén év vége felé jön még egy térképbővítés az ATS-hez, és sokan el is találtátok, hogy melyik állam lesz a következő.


Nem is találhattunk volna megfelelőbb időpontot a Függetlenség napjánál, hogy bejelentsük a következő térképbővítést, ami Utah állam lesz.

Utah államot Méhkasnak is nevezik, mivel az a kemény munka szinonimája. Ezen kívül kapcsolatba hozható a vidék első mormon telepeseivel is.
Kep1.jpg Kep2.jpg

Napjaikban Utah államnak több, mint 3 millió lakosa van 84 899 négyzetmérföldnyi területen, klímája pedig a száraztól a fél-szárazon át a sivatagosig terjed. Utah sok hegye azonban nagyon változatos klímát is kínál, amit megpróbáltunk minél jobban megjeleníteni a játékban.

Kep3.jpg Kep4.jpg

Utah érkezése megtöri a játékosok által "hokiütőnek" vagy "L-alakúnak" nevezett térképformát. Nagyobb változatosságot hoz majd a az úti célok elérhetőségében. Újfajta szállítmányok is megjelennek majd, mivel Utah sok különféle iparágazat központja..

Mostantól az év későbbi részében történő megjelenésig több bejegyzés is várható Utah-val kapcsolatosan, természetesem képekkel kísérve a fejlesztéseket.

Kep5.jpg KEp6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg
Kep9.jpg Kep10.jpg
Kep11.jpg Kep12.jpg
Kep13.jpg Kep14.jpg

Addig pedig miért is ne adhatnátok hozzá az ATS - Utah-t a Steames kívánságlistátokhoz?
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!