Újdonságok

HÍREK ATS ATS kedvcsináló

Az új év új terveket is hozott magával, és úgy gondoljuk, itt az ideje egy kis beszélgetésnek a 2019-re tervezett dolgokról.

Szép eredményeket tudunk felmutatni a különböző stádiumban lévő eltérő projektek egyidejű kezelésében, ami nagyon fontos mozzanat az ATS jövőjét illetően. Általában akkor kezdünk beszélni egy új bővítésről, mikor már úgy érezzük, hogy olyan állapotban van a fejlesztés, amikor is eleget tudunk mutatni az elkészült új tartalomból.

Itt lenne tehát a jó alkalom az újabb térképbővítés nevének bejelentésére... de előbb egy "provokáció". Túl egyszerű lenne csak úgy elárulni az új bővítést, és tudjuk, hogy szerettek találgatni.

Egyelőre hoztunk pár képet az új térképbővítésről, amit az idei évben jelentetünk meg. Íme egy kis étvágygerjesztő, jó étvágyat!

Kep1.jpg Kep2.jpg
Kep3.jpg Kep4.jpg
Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg
 

Hozzászólások

#2
Washington kb. fix innentől a képek alapján. A harmadik screenshoton a Deception Pass hídja látható, míg a komp a Reddit szerint a Port Townsend - Coupeville járat.

Egyébként a megszokott módon gyönyörűek a képek, Washington is megy majd kosárba. Remélem, hogy a másik készülő állam tényleg Utah, mert már éppen ideje betömni azt a nagy keleti karéjt ami jelenleg az USA mapon van.
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!