Újdonságok

HÍREK ATS ATS: Különleges szállítmányok - állapotjelentés

Az ATS: Oregon DLC megjelenése óta rengeteg pozitív visszajelzést, megjegyzést kapunk a közösségtől. Szociális média-oldalainkra pedig rengeteg videót és képet küldtetek Oregonról. Ezek közül néhányat közzé is tettünk, és ha követitek oldalainkat, akkor ti is láthattátok ezeket. Nagyon motiválóan hatott csapatunkra. hogy ennyire tetszik az új DLC, szóval csak küldjétek továbbra is a cuccot.

Ha még mindig csak gondolkodtok a DLC megvásárlásán, akkor az alábbi értékelések talán segítenek majd a döntésben. Persze ha saját magatok szeretnétek keresgélni a neten, biztos rengeteg ATS: Oregon anyagot találtok majd.

Saving Content - 5/5
Geek Syndicate -5/5
PC Invasion - 4,5/5
Game Debate - 8,5/10


Most pedig az ATS: Különleges szállítmányok bővítményről szeretnénk állapotjelentést közzé tenni. Ez év harmadik negyedévében sokat dolgoztunk a különböző projekteken, de ezek nem befolyásolták a következő játékbővítés fejlesztését.

Kep 1.jpg

Örömmel mutatunk hát nektek egy kis ízelítőt az ATS útjain jövőben felbukkanó különleges szállítmányokból. Csapatunk keményen dolgozik ezen a fejlesztésen, és reményeink szerint már csak hetek kérdése, hogy ti is szállíthassátok ezeket a különleges rakományokat.

A megjelenésig pedig fogadjátok ezeket a képeket az egyik ilyen különleges szállítmányról.
Kezdődjön hát a felhajtás a Különleges szállítmányok körül!

Kep 2.jpg Kep 3.jpg

Kep 4.jpg Kep 5.jpg

Kep 6.jpg Kep 7.jpg
 

Hozzászólások

#2
Öröm, a Special Transport az ETS2 talán legfontosabb DLC-je volt az elmúlt hat évben, mert ténylegesen valami újat hozott a játékmenetbe. Jövőre remélem ugyanígy befutnak majd a merevvázas teherautók is.
 
#3
A speciális transzport,nem babra megy a játék,ahogy videoban is látam,nagy figyelmet és öszpontot igényel.Nekem bejön ez a játék menet super,Grat a készitönek.
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!