Újdonságok

HÍREK ATS ATS - Hároméves stream

A Reddit népében az anonim fikázás mellett leginkább a töretlen szorgalmukat szeretjük - az általunk követett subok mindegyikében vannak elhivatott rajongók, akik az adott témában rekordidő alatt szednek össze minden lényeges hírt és infót, ez pedig nincs másképp a TruckSim alredditen sem. Az ottani brigád ugyanis rendszeresen külön posztban foglalja össze a hivatalos SCS-streameken elhangzottakat, rádiónk hírszolgálata épp ezért már régen nem zsibbasztja az ülepét azzal, hogy végigülje a 2-3 órára rúgó közvetítéseket, helyette pár órával később csak a garantáltan prognosztizálható összefoglaló témára vet egy pillantást. A február negyedikei ünnepi ATS streamről mostanra szintén helyre kis összefoglaló érkezett - nézzük, milyen jóságokra számíthatunk az amerikai etapnál, illetve az ETS2 és az ATS megosztott fejlesztései terén!
 • A streamet egy rövid történeti áttekintés nyitotta: az ATS fejlesztése nem sokkal az ETS2 megjelenése után (gyaníthatóan 2013 elején) kezdődött, elsősorban az amerikai játékosoktól kapott visszajelzéseken alapulva. Miután a programon egy kisebb kontingens dolgozott, a csapat nem igazán volt biztos benne, hogy ebben az életben meg tudnák építeni a teljes USA-t (gondolom ezért is döntöttek kezdetben az 1:35-ös méretarány mellett), mostanra viszont elég komolyan kibővült mind a stúdió, mind pedig a tervezett DLC-k mérete ahhoz, hogy az USA elkészítése reális céllá válhasson. Ez persze azt is jelenti ebben az olvasatban, hogy Kanadára és Mexikóra ne számítsunk 2030-ig, dehát mint tudjuk, a nyugalom a hosszú élet ritka.

 • A Washington DLC jó eséllyel előbb érkezik, mint gondolnánk (ez remélem hogy legkésőbb nyarat jelent, dehát az SCS mondott már nagyobbat is, ha ígéretekről van szó). Ezzel párhuzamosan egy másik állam is készülőben van (a karácsonyi stream alapján mi személy szerint Utah-ra tippelünk), amely a csapat reményei szerint szintén idén lesz várható. A stream alatt egyébként mutattak pár gameplay jelenetet is Washingtonból (további bejátszások itt és itt lelhetők fel).

 • Érkezik egy újabb kamion, ami a képek alapján az International Lonestar lesz. Pontos megjelenési dátum még nincs, de a csapat idén két új vasat is ki akar adni a játékhoz.

 • A jövőben speciális rakományok (pl. rakétaalkatrészek) is várhatóak lesznek, ahogy a pálya bővülésével új fajta telephelyek és rakományok érkeznek a játékba.

 • Ismét szóba került az ATS-es kabinkiegészítő DLC, de a csapat álláspontja nem változott a témában: mivel ezt az USA-ban elég szigorúan veszik, valószínűleg nem lesz ilyen csomag.

 • A következő, 1.34-es frissítésben Kalifornia és Nevada kap majd némi ráncfelvarrást. Ez egyébként folyamatos frissítés lesz a későbbiekben: a pálya régebbi részeit rendszeresen frissítik majd, hogy ne maradjanak el összhatásukban az újabb területektől.

 • Az 1.34-es tapasszal további Special Transport útvonalak is érkeznek majd az ATS-be (de nagyobb összegben fogadnánk rá, hogy az ETS2 is kap majd néhányat a Baltic DLC területén).

 • Az SCS leszerződött egy amerikai pótkocsigyártóval, egy kis csapat így elkezdett egy ATS-es pótkocsi DLC-n dolgozni. Elméletileg még idén várható a csomag.

 • 2019-ben biztos nem lesznek kamiontuning pakkok az ATS-hez, jövőre viszont be vannak tervezve.

 • A közeljövőben igyekeznek majd változatosabbá tenni az elérhető rakományokat.

 • Az 1.34-es tapasz az ATS oldalán elsősorban bugfix release lesz, korábban jelentett hibákat javítanak benne. Az ETS2-ben viszont egy új útvonal érkezik majd, és új megvásárolható pótokat is kapunk.

 • Az 1.35-ös update sokkal combosabb lesz: a tavasz végén várható update sok-sok jóságot ad majd mindkét játékhoz, illetve ez lesz az első frissítés a DX11-re való átálláshoz. Az 1.35-ös frissítés elég sok régi, elavult kódtól megszabadítja majd az engine-t, és így az első lépcsőfok lesz a DX12 és a Vulkan támogatás felé, valamint a konzolos portok irányába.

 • Sale van a Steamen, ami leértékelt DLC-ket és alapjátékokat jelent! Ennek örömére egy 120 megás frissítést is kapott az ETS2, ami új festéssel toldja meg a Chinese Paintjob Pack DLC-t.

A jövő tehát, mint mindig, most is izgalmasnak tűnik - a magunk részéről izgatottan várjuk a következő frissítést, de főleg a tavasz végi nagy update-et! :3
 

Hozzászólások

#2
Érkezik egy újabb kamion, ami a képek alapján az International Lonestar lesz. Pontos megjelenési dátum még nincs, de a csapat idén két új vasat is ki akar adni a játékhoz.
A másik kamion pedig valószínűleg a Freightleiner valamely típusa lesz - ha tippelni kellene, talán a Cascadia -, mert a definíciós fájlok között turkálva találni egy bejegyzést róla.

dlc_or/def/city/salem.sii: vehicle_brands[]: "freightliner"

Korábban a Volvo-t láttam még jóval a megjelenése előtt ilyen formában...
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
  Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!