Újdonságok

HÍREK ATS American Truck Simulator 1.31 Nyilt Béta

American Truck Simulator 1.31 Nyilt Béta
A mai napon elérhetővé tesszük az ATS 1.31-es frissítésének nyílt béta verzióját. Ezúttal néhány ismert problémával kezdünk, de készek vagyunk a visszajelzésekre és jelentésekre, amelyek segítenek a frissítést minél hamarabb végső formába hozni. Az ETS2 1.31-es nyílt bétája is már csak napok kérdése.

blog_ats_1_31_open_beta.jpg
Ez a frissítés sok újdonságot hoz játékaink számos területén. A teherautó realizmusra összpontosító szimulált pótkocsi kábeleket (különböző látási lehetőségekkel) és jobb tükörfunkciókat kínálnak. A teherautók valósághűségére összpontosító játékosaink számára ott a szimulált pótkocsi kábelek (különböző megjelenési lehetőségekkel) és a jobb tükörfunkciók. A CA120-as úton a Yosemite Nemzeti Parkba szállítókat figyelmeztetjük, hogy a nemzeti parkokban más előírások érvényesek a tehergépjárművekre. Végül pedig három új változatban elérhető új dömper-pótok is érkeznek.

ats_open_beta_1_31_01.jpg
Aztán ott a kisebb változtatások is, az 1.31-es a játékosok kívánságlistáiról is tartalmaz néhány elemet. Új szűrőoptimalizátort vezetünk be a feladatok és a rakományok kereséséhez, illetve az irányítószámítógép adatainak nagyobb pontossága érdekében. Mint mindig, számos javítást is alkalmaztunk. Van még egy figyelemre méltó változás - mostantól kezdve, amikor újratöltitek vagy újraindítjátok a játékot, vagy ha a játékmenet új helyre állítja a járművét, a rögzítőfék mindig automatikusan BE állásba kerül, hogy a jármű soha ne kezdjen önmagától véletlenül mozogni.

ats_open_beta_1_31_02.jpg
Vannak bizonyos változtatások az eszközökben és mod kategóriában is. Jelenleg egy eléggé nagy technikai változtatás közepén vagyunk, ahogy térképtervezőink a textúrákat, az anyagokat és a növényzetet az útszakaszokra illesztik. Természetesen ez a modok készítőire is hatással lesz. Eddig a "bélyegek" koncepcióját alkalmaztuk előre megtervezett mintákkal a memória és a lemezterület megőrzése érdekében, de most elhagyjuk ezt a megközelítést, és hagyjuk, hogy a térképtervezők "felületet" fessenek "ecsettel". Ez nagyobb szabadságot és rugalmasságot eredményez a térképtervezéshez; hatékonyabbá teszi a munkát, ha egy térképtervezőnek egy adott terepfunkcióra van szüksége. Egyelőre azonban ez azt jelenti, hogy a térkép modokat újból meg kell tervezni, és újra kell menteni az új rendszerrel, így a dolgoknak le kell állniuk mindaddig, amíg mindenki felzárkózik. A térkép-importkód tisztításával a régi ( pre-4.38-as) formátumú térképek támogatását is elhagytuk, így a már nem karbantartott (legutóbb 2017 februárban mentett) modokat nem lehet betölteni a játék jelenlegi verziójába. Reméljük, hogy ez nem igazán lesz hátrány a jelenleg használatban lévő modoknál.

Akárhogy is - élvezzétek az összes új kiegészítést, de kérjük, ne feledjétek: ez csak egy nyílt béta, nem egy stabil nyilvános verzió, így hibákat, instabilitást tapasztalhattok. Nyugodtan meg lehet várni a végleges kiadást. De ha segíteni szeretnétek minket abban, hogy gyorsabban elérjük azt az állapotot, akkor nagyra értékeljük az összes visszajelzést a fórumunkon és hibajelentéseket ebben a részben.
FŐBB JELLEMZŐK:

- A tehergépjármű és a pótkocsi (k) közötti erő / levegővezetékek
- Javított tükörkép (fejpozíció-alapú FOV, megfelelően ívelt tükrök)
- Új út a Yosemite parkba (CA-120)
- Új pótkocsik (dömper-pótok)

KISEBB VÁLTOZÁSOK:

- A munka kiválasztási képernyőnek új szűrő- és rakománykeresési elemei vannak (később kerülnek hozzáadásra)
- A parkolófék automatikusan be van kapcsolva a teherautó áthelyezése után (g_park_brake_init)
- A képernyőkép elnevezésének formátuma mostantól a dátum és az idő alapján történik
- Megnövelt pontosságú utazási adatok (műszerfal számítógépes kijelzője)
- Javított nyomatékátalakító kapcsolás
- Javított sérült, előre meghatározott teherautók a kereskedésekben és a gyors munkákban
- Javított pótkocsi-kár jelentés
- Javított HDR interpoláció

ESZKÖZÖK/MODOK:

- Új terep ecsetek a térképszerkesztőben
- A régi térképek támogatásának megszűnése (pre-4.38, ecsetek miatt)
- Tükör-adatok
- A pótkocsi regisztrálható önállóként vagy nem önállóként
- A teherautó-kereskedők már nem szerepelnek a listán, a játék az adott könyvtár összes egységét elolvassa
- Kormányzott kerék független a kerékmodelltől
- A régi tulajdonságok megszűnő támogatása
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!