Újdonságok

HÍREK ATS A rés áthidalása

Az 1.35-ös legutóbbi mini-frissítése, valamint a Washington és Forest machinery DLC-k kiadása után itt az ideje, hogy elmondjuk a legfontosabb funkciót.

Kep1.jpg

A Balti-tengeren túl bejelentése óta törtétek a fejeteket, hogyan oldjuk majd meg, ha valaki rendelkezik egy olyan térképbővítéssel, amelynek nincs közvetlen kapcsolata az alaptérképpel ( és talán több más térképbővítéssel sem ). A Washington DLC megjelenése volt az első ilyen eset a játék történetében ( ha a játékos nem rendelkezett az Oregon DLC-vel ).

Az 1.35-ös zárt béta óta lehetőség volt a garázsok online megvásárlására. Ez főleg azokat a játékosokat érintette, akik már rendelkeztek a szükséges számú garázzsal és persze elkölthető pénzzel. Az új játékosoknak meg kell dolgozniuk ezért a funkcióért.

Az új játékosok részére lehetőséget adunk szélesebb területen elvállalható gyorsfuvarok formájában. Ezzel lehetővé válik számukra a térkép bármely részének felfedezése ( és hogy ott telephelyet vásároljanak ) és a megvásárolt garázsok közti ugrálás. Reméljük, ez megoldja majd a problémát most és a jövőben is.

Továbbá egy új Steam-teljesítményt is elérhetővé tettünk a Forest machinery DLC-hez ( ugye nem hittétek, hogy teljesítnénytelenül hagyunk titeket? :) ).
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!