Újdonságok

HÍREK ETS2 A Nagy karácsonyi ajándékozás 2019 esemény

Jobb adni, mint kapni. Ez az igazság, és ezt legjobban saját tapasztalat alapján lehet megtanulni, és mindenkinek hasznos is. Ezért idén egy teljesen új és speciális dolgot találtunk ki a 2019-es nagy karácsonyi ajándékozás eseményünkhöz, úgy az ETS2-ben, mint az ATS-ben.

blog_banner_christmas.jpg

Arra kérjük a közösséget, hogy vigyék el a Karácsony szellemét az összes elérhető területre. Ajándékokkal teli pótkocsijaink várják, hogy valaki megkapja őket. és mi minden városnak csillagot osztunk, az adott ajándékok alapján., Minél többet ad egy város, annál több csillagot kap. Nagyszerű jutalmak várnak rátok.

Tegyük hát lehetővé minden egyes városnak, hogy a legnagyobb ajándékozó legyen ebben az ajándékozási szezonban. Az esemény előrehaladtát a World of Trucks oldalon vagy magában a játékban ( a felújított Külső megbízások lapon ) is követhetitek.

kep1.png
Ennek a különleges eseménynek a kezdetét egy speciális Nagy karácsonyi ajándékozás streammel ünnepeljük. Az eseményen való részvétel, fuvarozás és szórakozás mellett további részleteket osztunk majd meg az év végi #XmasGrandGiving eseményről.

Rengeteg nagyszerű jutalom vár rátok, pólók, Steam-kulcsok, számítógépes tartozékok és sok más. Nézzétek hát a karácsonyi streamünket csütörtökön, dec. 19-én 17:00 CET-kor, vendégekkel, ünnepies hangulattal, meglepetésekkel, jutalmakkal és talán egy kis bepillantással a jövőbe. Ne hagyjátok ki, a Steam-en vagy a Twitch-en megtaláltok.

kep2.jpg

Az esemény szabályai:

A World of Trucks-hoz kapcsolt profillal a külső megbízatásokkal, az ETS2-ben, ATS-ben vagy mindkettőben, a közösségi cél minél több csillagot szerezni minél több városnak. Minden város 5 csillagot szerezhet.

Ahhoz, hogy egy város egy csillagot szerezzen, a közösségnek 1000 ajándék fuvart kell szállítania a VÁROSBÓL a Karácsonyi ajándék pótkocsival. Minden 200 elért csillag egyedi közösségi jutalmat old fel, speciális jutalommal 1000 csillag elérése után.

A személyes cél eléréséhez, legalább 12 Karácsonyi ajándék fuvart kell teljesíteni, vagy az ETS2-ben vagy az ATS-ben.

kep3.jpg
kep4.jpg

Jutalmak:

Személyes cél:
- World of Trucks-teljesítmény
- minden jóval teli Karácsonyi zokni kabinkiegészítő
- Karácsony témájú metálfényű festés

Közösségi cél:
- minden 200 csillag egyedi közösségi jutalmat eredményez
- 1000 csillag elérésekor a közösség 2 további különleges jutalmat kap

kep5.jpg kep6.jpg
kep7.jpg kep8.jpg

Megjegyzés: Ahhoz, hogy a közösségi jutalmakat megkapjátok, teljesíteni kell a személyes célotokat legalább az egyik játékban - vagy akár mindkettőben. Minden egyes jutalom Steam-raktárelem lesz, úgy az ETS2-ben, mint az ATS-ben.

Az esemény 2020 január 15-én, UTC 23:59-kor ér véget.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...