Újdonságok

HÍREK ATS A Kenworth Renton-i összeszerelő üzeme

Washington államban sok száz nagy és ismert üzem található, melyek közül játékunkhoz való kapcsolódása miatt kiemelnénk a Kenworth kamiongyárát Renton városában. Az üzemben 1993 óta folyik a munka. Egy ilyen ikonikus üzem megjelenítése a játékban, a gyártósorról naponta leguruló számos vontatóval, egy egészen új élményt hoz a játékba az új frissítésben.

Kep1.jpg Kep2.jpg

A Kenworth engedélyével és együttműködésével meg tudjuk jeleníteni a gyár fontosabb részeit. Az alapanyagok fogadásától a szerelőcsarnokon és raktárakon át egészen az irodarészekig - ezek mind egyetlen egésszé állnak össze, hogy létrehozzák a játékaink eddigi legnagyobb telephelyét, olyan részletességgel, amilyennel csak lehetséges.

Kep3.jpg Kep4.jpg
Nagyon várjuk, hogy meglátogassátok ezt a helyet, és elmondjátok a véleményetek, és hogy mit szóltok magához a gyárhoz, illetve az innen vihető új szállítmányhoz ( persze a többi egyszerűbb mellett ) - a nyerges-kialakítású vontató szállítmányhoz vagy más néven Piggyback-hez. De egyelőre itt van néhány kép - jól néz ki, igaz?

Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!