Újdonságok

HÍREK ATS A faipar termelési lánca

Ahogy játékaink egyre idősebbek lesznek és csapatunk is fejlődik, ahogy képessé válunk figyelni egyszerre több projektre is, úgy szentelünk egyre nagyobb figyelmet a játékvilágunkban megjelenő termelési láncokra és helyi iparágakra. Nem kis feladatot jelent megfelelő számú új szállítmány és létesítmény beépítése a játékba a gazdaság sokrétűségének megtartása érdekében, valamint a kereslet-kínálat egyensúlyának fenntartása. Ezeket mi hosszabb távú feladatokként kezeljük, de a célunk, hogy a szállítmányoknak legyen értelmük - hogy elhagyjuk a "random szállítmány A-ból B-be" koncepcióját.

Az Oregon DLC-nél külön figyelmet szentelünk a faipar termelési láncára. Ez Oregon gazdaságának érdekes és jellemző eleme, jó kis eleme lesz a játékmenetnek. A faanyag, a fűrészáru és egyéb fából készült termékek kiváló alkalmat kínálnak az állam ( és más államok ) vidéki és városi területeinek meglátogatására olyan szállítmányokkal, amelyek alapanyaga egyszerű erdei fa.

kep1.jpg kep2.jpg

kep3.jpg kep4.jpg

Már mutattunk nektek képeket és videót is a fakitermelési láncról. Ma újabb részleteket szeretnénk megmutatni Oregon faiparáról a készülőben lévő ATS DLC-hez. Ahogy láthatjátok lesz forgalmas fakitermelő létesítmény, poros fűrésztelep, bútorgyár és építkezések is.

kep5.jpg kep6.jpg
kep7.jpg kep8.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!