Újdonságok

HÍREK ETS2 A Balti-tengeren is túl

Vagy az Óperenciás tengeren túl? Mindegy is a válasz, csupán annyi a kérdés, hogy mikor lesz vége a mesének. Mikor fog kijönni megint egy újabb DLC? Beharangoztak, majd karácsonykor tartják a misét? Morgok itt megint, ahogy azt szoktam, de most valami egész más gondolat kezdett el motoszkálni a fejemben eme új hír láttán. Nem érzitek azt, hogy mintha megint sablonossá válna a játék? 2010-ben megkaptuk a German Truck Simulatort, amit egy az egyben átemeltek az ETS2-be és 2012 végén már ki is próbálhattunk. Akkor azon hápogott a nagyérdemű és tegyük is hozzá, hogy jogosan, nem változtattak a német úthálózaton. Kaptunk egy kelet dlc-t is, ami a GTS látványaira alapozva készült. Ekkorra már elég szépen hangot adott az internet népe, hogy "most már csináljatok valamit a grafikával is hee!!!" Csináltak! Javultak az árnyékok, teljesen új napszak rendszer jött részletes és változatos égbolttal. Ez sem volt elég. Végül, hogy betömjék a sok rikácsoló száját, köztük az enyémet is, az arcunkba tolták a skandináv térképbővítés első fotóit, melyek láttán érthetően brunyált maga alá a sok fan, aztán jött az egy évnyi várakozás, meg tenyér dörzsölés, hogy mikor, mikor, mikor adják már ki? 2015 májusában. Csak halkan jegyzem meg, hogy a kelet dlc-t januárban jelentették be és szeptemberben adták ki. Cirka 8 hónapnyi munka volt vele. Közel egy év kellett az északihoz is. Mai fejjel tudjuk, hogy a kelet eléggé igénytelen lett az utóbbihoz képest. Na most közel 1 éves fejlesztések alatt brutál mértékű változást hozott az északi kieg a keletihez képest. Ezt a francia dlc-vel még tudták fokozni, majd ugyanezt még az olasszal is, de ott már csak pár ház kapott szebb textúrát és új növényzet került be, de ettől eltekintve az Italia DLC az eddig legjobban sikerült projekt. Majd ezek után jön az újabb postagalamb a hírrel, hogy megyünk a Baltikumra. Majd kapunk pár képet. Valaki szóljon már nekik légyszí, hogy ezek a képek kb egy az egyben a francia dlc! Na és pont itt jön az a rész, amin kiakadtam. Igen, megint! Most akkor örüljünk, hogy kaptunk új grafikát és a francia területek mintájára épül át egész Európa? Ugyanúgy fog kinézni Litvánia, vagy épp Lettország, mintha valahol Orleans mellett száguldanék a pályán? Vagy mindenhol csak fenyőfa, akkor tudom, hogy vodkaland-ben űzöm az ipart? Remélem hamarosan kapunk még képet, hogy ezek a kételyeim elillanjanak.


Nos miután túléltétek az előző bekezdést, így rátérve a lényegre, a sok találgatás után végre hivatalosan is megtudtuk, hogy a balti országok kerülnek terítékre Finnországgal és Oroszország második legnagyobb városával, Szentpétervárral.

A legfontosabb bekezdés pedig ez, amit a képek nem támasztottak alá (najó, a benya kút kivétel):
"Az új területek egyedülálló építészeti, ipari és közlekedési infrastruktúrákkal rendelkeznek, szemben a világ különböző részeitől, amelyeket eddig készítettünk." Ugye?? Ugye? Szerintem meg tökre Viva la France DLC!
Szóval figyeljük a következő hetekben, hónapokban a médiát és hátha kapunk még több hasznos infót! Nektek tetszik az eddigi képek alapján?News by Vajo
 
Boxer

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!