Újdonságok

HÍREK ATS Új utakon

Ma újabb ízelítőt szeretnénk adni az következő, 1.35-ös frissítésből. Az ATS és ETS2 játékosok is kapnak némi ( igazából jó sok ) új aszfaltot.

Kep1.jpg Kep2.jpg

Kezdjünk Amerikával. Az új OR-58-as út Eugene és Bend városokat köti össze, és bizony van rajta látnivaló. Egy szakaszon a Salt Creek folyót követi, amely az Odell-tóhoz vezet. Onnan pedig a messzi távolban, ködfátyolban megláthatjátok a fenséges Diamond Peak-et, a környék legmagasabb hegységét, míg a másik oldalon a Willamette Pass síparadicsom található. Kár, hogy nincs lógás a munkából, ugye?

Kep3.jpg Kep4.jpg

A következő a jól ismert OR-140-es út végső szakasza. Végre közvetlen út vezet Medfordból Winnemuccába. Klamath Falls központja kicsit nagyobb és szebb lett.Az új út elhalad az Upper Klamath Lake mellett, hogy aztán a Fremont-Winema nemzeti erdőn át egészen a nevadai Medfordig kígyózzon.

Kep5.jpg Kep6.jpg

Végül, de nem utolsó sorban ott van a CA-299-es ót, amely lehetőséget kínál Reddingből közvetlenül Canby-be hajtani, Burney kisvároson keresztül. Jó kis utazásnak ígérkezik: farmokkal, szerpentinekkel, kereszteződésekkel, tereptárgyakkal, kanyonokkal, szorosokkal... meg amit csak akartok.

Kep7.jpg Kep8.jpg

Az új utakon kívül azonban vannak más változások és kiegészítések is. Reddingben a CA-299-es és az Interstate 5-ös kereszteződésénél lett egy új garázs és egy kamionkereskedő. Farmington ( Új-Mexikó ) szintén kapott egy új garázst, Yuma pedig 3 újdonsággal bővül: egy garázzsal, egy kamionkereskedővel és egy vadiúj kamionos pihenővel.

Kep9.jpg Kep10.jpg
Kep11.jpg Kep12.jpg

Van még egy említésre méltó fejlesztés - keményen dolgozunk az útjelző táblák élethűbbé tételén. Ha szerettek a világban a "régi módon" tájékozódni, kapcsoljátok ki a GPS-t és figyeljétek jól az út menti táblákat. Arizona jelzőtáblái teljesen át lettek dolgozva, akárcsak a US-95-ös Kaliforniában.

Kep13.jpg Kep14.jpg

Végül nézzünk át az öreg kontinensre is. Az új kiegészítések itt az európai úthálózat folyamatos felújításának részei. Hadd említsünk meg két vidéki utat Franciaorszában - az egyiket a Vive la France! térképhez, míg a másikat az alaptérképhez. Az első az A10-es és az A6-os sztrádákat köti össze, a csodálatos Montargis városkától nem messze. A második út az A6-ost kapcsolja össze az N44-el. Mivel a francia vidéki utak elég népszerűek, reméljük ezek is tetszeni fognak.

Azt mondjátok, nem elég ennyi? Igazatok van! Messze nincs még felfedve az összes újdonság, van(nak) még erre váró terület(ek). Figyeljétek blogunkat és közösségi médiánkat még több információért.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • >>BOT<<:
    Room has been pruned!
    >>BOT<<: Room has been pruned!