Legutóbbi értékelések

Az éjszakai forgalomból vissza lehetne venni pöppet,(hajnali egykor konvojba mennek a kamionok meg az Ikarus 260-asok) illetve a temérdek tandemes fuvarból. Egyszerűen nem tandemekre lettek kitalálva ezek a telephelyek. Ezt leszámítva 10/10, nagyon minőségi munka :) Alig várom, hogy a térképen jelenleg látható, de még nem összekapcsolt útvonalak is bekerüljenek a következő verzióba. :)
Üdvözlet.
Először is köszi a munkát, nekem nagyon bejön Jáksó Laci szövegelése, nagyon szórakoztató tud lenni. :) Ami engem kicsit zavar, hogy így ebben a formában tényleg csak erre jó, hogy szórakoztasson. Ha esetleg lehetne azon változtatni, hogy pár másodperccel hamarabb kezdje el pl. a lekanyarodás irányát elmondani, az nagyon hasznos lenne. Mert így ez sok esetben már a kereszteződésben történik... - rövid szövegnél is.
indian56
indian56
Üdv! Nagyon szívese! ;)
Az a helyzet, hogy ezt valószínűleg a játék motorja szabályozza, nem tudom — még —, hogy manuálisan megváltoztatható-e! Egyelőre csak annyit tehetnék, hogy a nagyobb méretű (10MB-ot meghaladó) hangfájlokat, kvázi "kidobom" a modból, így elkerülhetők lehetnek a túlzottan hosszú szövegelések!
Persze, azt is figyelembe kell venni, hogy ez nem egy valós ide pálya, itt 1:3 arányban telik az idő, ellenben a mod, valós idejű szövegeket tartalmaz, amiknek a végighallgatására 3-szor annyi idő jut a való életben, mint itt a játékban!
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!