Legutóbbi értékelések

Nem tökélrtes, néhol jelzés nélkül változik a sebességhatár, villognak a táblák (pl.: előzni tilos és 50-es sebességhatár egyszerre) és hasonlók, de ennek ellenére jobb mint az eredeti mert több a kötődés és reálisabbak a távok és a környezet.
indian56
indian56
Üdv! Ha olyan táblát találsz, amelyiknél "villogás" tapasztalható (ez azért van, mert a 2 tábla egymásba van csúszva), akkor a koordinátáit jegyezd fel, vagy az F11-gyel készíts róla fotót, és küldd el a "Hungary Map pályahibáinak jelentése" topikba, hogy mihamarabb javíthassuk azokat!
Egyébiránt: "ez egy játék", nem kell tökéletesnek lennie! ;)
Örülünk, hogy a hibái ellenére azért tetszik a pálya! :)
Nagyon jó a Magyar térkép! Gratulálok és köszönöm szépen!
Nagyon profi munka, köszönöm szépen.
Nagyon jó 49 évesen nyomom, ez isten király!!!
Nos hát nagyon jó a hazai pálya, és hát jól ment eddig az új gyári verzión ám. egy keserve van, hogy hát még nem jutott el hogy hát több terület került volna bele. lehet meg kell csipkednünk Franket ? :) :)
Csak így tovább várjuk az ország további részét is! :)
Sziasztok, egy kis problémám akadt a moddal... ugyanis tömörítettem és ki is csomagoltam 7.zip-pel és be is raktam a mod mappába de mikor tölt be a modolt pálya játékállás hiba ugrik be, és nem tudom mit kell tenni ellene a segítséget előre is köszönöm.
indian56
indian56
Szia! Miért tömörítetted, az már tömörítve van. Le kell töltenin a .7z kiterjeszésű fájlt, kicsomagolni a 7ZIP-pel, bemásolni a kapott 3 db fájlt a "mod" mappába, és aktiválni őket a profil "Modkezelő"-jében! Ennyi!
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • >>BOT<<:
    Room has been pruned!
    >>BOT<<: Room has been pruned!