Legutóbbi értékelések

Tökéletes! Szép, kidolgozott map.
Tetszik, élethű. Viszont az érdekelne hogy lesz tovább fejlesztve? Tehát elmenni Miskolc felé vagy a Balaton felé. Ha igen mikor? Köszi előre a választ :)
indian56
indian56
Örülünk, hogy tetszik a pálya, és jó fuvarozást rajta!
Sajnos a feltett kérdéseidre egyedül Frank007 tudna érdemi válaszokat adni — ha lenne ideje! :D
Tökéletes mod, jól kivitelezve, nyilván vannak hiányosságok, de összességében gg, jó lett! :)
Nagyooooon szuper viszont GTX 1050TI-t használok fx 6300-al és ha dx11-be futtatom akkor a képen fehér csíkok jellenek meg de dx9 alatt nem! nagyon szeretném ha meg lenne oldva mert akkor támogatást is nyújtanék a készítőnek :D egyetlen és egyik kedvenc módom :D <3
indian56
indian56
Szia! A problémát — amely egyébként csak az Nvidia chip-es kártyákon jelent meg, és csak Budapest térségében — már sikerült megoldanom, a map tesztelés alatt van, hamarosan frissítem a feltöltést!
bevan másolva a mod mappába de a modekezelő egyszerűen nem érzékeli...
indian56
indian56
Ez persze nem a mod hibája! Ha nem látja a Modkezelő, akkor nagy valószínűséggel rossz "mod" mappába tetted! Jaaa, és jól jönne egy "game.log.txt"!!!
Beraktam a "mod" mappába de a játékban nem jelent meg? tud valaki segíteni? 5 csillagot adtam mert videóból tudom hogy jó mod ;D
indian56
indian56
Szia! Nem elég berakni a mod mappába, a "Modkezelő"-ben aktiválni is kell!;) Ha az megvan, akkor a játékon belül a "Beállítások>Hangok" panelen a "Hangnavigáció" részben a "Nyelv és hang" lenyíló listában "Magyar - Jáksó (HUI)" név alatt kell megjelennie!
nekem van bajom ezzel a moddal kapcsolatban. van jó sok épület, út, jármű és kb a 80 százaléka fekete vagy visszatükröződik (ez miért van?)
indian56
indian56
Azt nem tudom — pláne a napló nélkül —, de abban biztos lehetsz, hogy nem a Hungary Map okozza!
Szerintem nem a modnak járna a 2 csillag!
Jó mod! de tudnál segíteni? hogy csináltad? mert szeretnék csinálni egy hasonló dolgot a barátom hangjával, nagy beszólásaival
indian56
indian56
Szia! Jelenleg annyit tudok segíteni, hogy az "scs_extractor.exe"-vel (http://download.eurotrucksimulator2.com/scs_extractor.zip) kicsomagolod a base- és a def.scs fájlokat, azokban mindent megtalálsz, amik mintául szolgálhatnak egy "Voice navi" hangcsomag elkészítéséhez!
Nagyon jó gratula és érdeklödhetnék miskolc felé mikor lehet majd menni köszönöm előre is
indian56
indian56
Köszönjük, és jó szórakozást! Sajnos a kérdésedre egyedül Frank007 tudna válaszolni — ha lenne ideje! :D
Thank you for this great job! Greats from Brazil!
Szuperüls iskerült mod. Szépen kidolgozott. Ajánlani tudom.
Segítőkész fejlesztő! :)
indian56
indian56
Köszi szépen — Frank007 nevében is! Örülök, hogy tudtam segíteni! Jó játékot, és élvezd a hazai pályát! ;)
Be raktam a modot és amikor el indítom új profilba hibát ír ki és nem tudom miért jobb oldalt fel tüntet hibákat hogy esetleg ezért nem indul a moddal a játékkal :(( és nem tudom mit csináljak..
indian56
indian56
Most komolyan (...), Te is azt várjod, hogy én találjam ki, hogy Nálad miért nem megy a játék! Legalább egy "game.log.txt" fájlt küldj nekem, abból talán még meg is lehet tudni, hogy mit nem csinálsz jól!
És még le is értékeled a modot, pedig szinte 100%, hogy nem a HM a hibás, amiért Te nem tudod használni!
Beraktam az ets2 mods mapába a magyar mapot beléptem a játékba de nincs ott a modkezelönél mit csináljak vagy elrontottam valamit?
Hova kell behelyezni a fájlt?
indian56
indian56
Ha letöltötted, másold be a "mod" mappába (ahol a többi mod is van), aktiváld a profil "Modkezelő"-jében, ezután a játékban a "Beállítások > Hangok" oldalán engedélyezned kell — ha eddig még nem tetted meg — a Hangnavigációt, és kiválasztanod a lenyitható "Nyelv és hang" listából a "Magyar - Jákső (HU)" hangcsomagot!
Tökéletes a mód, csak a rakodó helyeket kellene megcsinálni néhány helyen ha lehetséges.
indian56
indian56
Örülünk, hogy tetszik, és igen, minden megoldható, de sajna nekem is csak két kezem van! :D
Szerintem elég jó a gps hang, én tisztelem a sok munkát ami bele lett rakva.
indian56
indian56
Köszi!
Lehet, hogy hamarosan frissítem egy finomítottabb változatra, ami nem tartalmazza a játékban jelenleg még funkció nélküli hangfájlokat, ezzel együtt a különböző manőverekhez többféle szöveg tartozik, amelyek közül a játék véletlenszerűen választ!
Nagyon élethű.
Nagyon csodás hogy még villamosok is mennek ám rajta! És hát köszönet, hogy hát a gyári programhoz hozzá lett frissítve. Amúgy meg nagyon sok bejárt részen, szinte hát fölismerhetőek jellegzetes dolgok is. Szépen vannak megjelenítve nagyon is. Na most, a lapon beírtam, hogy gondom van, a három fájlocska, amint írva van a sorrend, és hát módok nincsenek a magyar pályán kívül, csak a gyári dlc-k. Na most, azt nem tudom hogy tegyem ide be, ahová tettem ezt a micsoda akármit, már hogy itt az oldalon kértem, de szerettem szomszédom segített evvel hogy ez meg legyen, mert ugye ezt a log akármit kéritek ha gond van.
https://data.hu/get/11961210/game.log.txt
Szóval egy darabig tudok menni, azt leáll a játék kidob, de csak a hazai pályán. Nagy köszönet, a megnézésér, hogy mi az oka. Nagyon jó lenne ha lenne bővítés, izgalmas lenne egy váratlan kiadás. Drága Frak007 és csapat, bízunk bennetek. Ja és jut eszembe, lehet leszúr ám esetleg Indián? Az a peref micsoda, amiből több kellett avval előre haladni lehetett? Nagyon szurkolok, mert híres azért ez e pálya. Szóval jó rajta menni nagyon is.
Nagyon szeretek a pályán játszani , csak hiányolom a többi országrészt, várhatóan mikor lesz készen?
indian56
indian56
Ez azon múlik, hogy Frank007-nek lesz-e — és mikor — ideje a térképet tovább építeni!
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • >>BOT<<:
    Room has been pruned!
    >>BOT<<: Room has been pruned!