Újdonságok
Jáksó mint GPS! — Jáksó as GPS!

Sound Jáksó mint GPS! — Jáksó as GPS! v0.1.35.2

Nincs jogosultságod ehhez a letöltéshez!
Mivel a "hangnavigáció" az 1.35-ös verzióval került be az ETS 2/ATS játékokba, így értelemszerűen az ennél korábbi játékverziókkal NEM HASZNÁLHATÓ!

A mod egy új — és jelenleg hiányzó —, magyar nyelvű hangcsomaggal bővíti a "hangos navigáció" lehetőségeit, Jáksó Laci kiváló tolmácsolásában!
Jelen formájában már működőképes, de még van rajta munka!

Csak azoknak, akik értik a magyar nyelvet!

Kérlek, ne töltsd fel a modot más megosztó oldalakra!
Köszönöm!

Jó szórakozást és jó vezetést!-------------------------- Google translator
Since "voice navigation" is included in ETS 2 / ATS games with version 1.35, it is of course NOT applicable to earlier game versions!

The mod adds a new — and currently absent —, Hungarian-language audio package to the possibilities of "voice navigation" in the excellent interpretation of Laci Jáksó!
It is now operational, but there is still work to do!

Only for those who understand Hungarian!

Please, do not upload this mod, to any other distribution site!
Thanks!

Enjoy and good driving!
Szerző
indian56
Letöltve
1,968
First release
Utolsó frissítés
Értékelés
4.40 star(s) 5 értékelés

indian56 további megosztásai

Legújabb frissítések

  1. Módosított változat!

    Az előző verzió módosított változata! A fájlnevek jobb összehangolása és a jelenleg funkció...

Legutóbbi értékelések

Beraktam a "mod" mappába de a játékban nem jelent meg? tud valaki segíteni? 5 csillagot adtam mert videóból tudom hogy jó mod ;D
indian56
indian56
Szia! Nem elég berakni a mod mappába, a "Modkezelő"-ben aktiválni is kell!;) Ha az megvan, akkor a játékon belül a "Beállítások>Hangok" panelen a "Hangnavigáció" részben a "Nyelv és hang" lenyíló listában "Magyar - Jáksó (HUI)" név alatt kell megjelennie!
Jó mod! de tudnál segíteni? hogy csináltad? mert szeretnék csinálni egy hasonló dolgot a barátom hangjával, nagy beszólásaival
indian56
indian56
Szia! Jelenleg annyit tudok segíteni, hogy az "scs_extractor.exe"-vel (http://download.eurotrucksimulator2.com/scs_extractor.zip) kicsomagolod a base- és a def.scs fájlokat, azokban mindent megtalálsz, amik mintául szolgálhatnak egy "Voice navi" hangcsomag elkészítéséhez!
Hova kell behelyezni a fájlt?
indian56
indian56
Ha letöltötted, másold be a "mod" mappába (ahol a többi mod is van), aktiváld a profil "Modkezelő"-jében, ezután a játékban a "Beállítások > Hangok" oldalán engedélyezned kell — ha eddig még nem tetted meg — a Hangnavigációt, és kiválasztanod a lenyitható "Nyelv és hang" listából a "Magyar - Jákső (HU)" hangcsomagot!
Szerintem elég jó a gps hang, én tisztelem a sok munkát ami bele lett rakva.
indian56
indian56
Köszi!
Lehet, hogy hamarosan frissítem egy finomítottabb változatra, ami nem tartalmazza a játékban jelenleg még funkció nélküli hangfájlokat, ezzel együtt a különböző manőverekhez többféle szöveg tartozik, amelyek közül a játék véletlenszerűen választ!
még lehetne javítani rajta
indian56
indian56
Hát persze, efelől semmi kétségem! ;) Ezt a modok kb. 10-15 perc alatt dobtam össze — próbaképpen —, még a "zárt béta" idején! Azóta már javítgattam rajta, de azt még nem osztottam meg!
Figyelembe kell venni azt is, hogy ez a hangcsomag valós GPS-ekhez készült és nem az ETS 2-höz!
A valóságban a 100m az 100m, a játékban viszont csak ~33m, ezért a kb. 20KBájtnál nagyobb fájlok esetenként hosszabb szöveget tartalmaznak, mint az előttünk maradt út hossza ezt megengedné! ;)
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • >>BOT<<:
    Room has been pruned!
    >>BOT<<: Room has been pruned!