Újdonságok
Jáksó mint GPS! — Jáksó as GPS! (ETS 2/ATS 1.35–1.36 only)

Sound Jáksó mint GPS! — Jáksó as GPS! (ETS 2/ATS 1.35–1.36 only) v0.1.35.2

Nincs jogosultságod ehhez a letöltéshez!
Mivel a "hangnavigáció" az 1.35-ös verzióval került be az ETS 2/ATS játékokba, így értelemszerűen az ennél korábbi játékverziókkal NEM HASZNÁLHATÓ!


A mod egy új — és jelenleg hiányzó —, magyar nyelvű hangcsomaggal bővíti a "hangos navigáció" lehetőségeit, Jáksó Laci kiváló tolmácsolásában!
Jelen formájában már működőképes, de még van rajta munka!

Csak azoknak, akik értik a magyar nyelvet!

Kérlek, ne töltsd fel a modot más megosztó oldalakra!
Köszönöm!

Jó szórakozást és jó vezetést!-------------------------- Google translator
Since "voice navigation" is included in ETS 2 / ATS games with version 1.35, it is of course NOT applicable to earlier game versions!

The mod adds a new — and currently absent —, Hungarian-language audio package to the possibilities of "voice navigation" in the excellent interpretation of Laci Jáksó!
It is now operational, but there is still work to do!

Only for those who understand Hungarian!

Please, do not upload this mod, to any other distribution site!
Thanks!

Enjoy and good driving!
Szerző
indian56
Letöltve
6,041
First release
Utolsó frissítés
Értékelés
4.56 star(s) 9 értékelés

indian56 további megosztásai

Legújabb frissítések

  1. Módosított változat!

    Az előző verzió módosított változata! A fájlnevek jobb összehangolása és a jelenleg funkció...

Legutóbbi értékelések

nekem nagyon tetszik de lenne egy probléma... betettem a mod mappába felvittem a hangerőt ( a gps-ét) és semmit 1.37.X a játékom verzioja (ETS2)
indian56
indian56
Rosszat töltöttél le! Az 1.37-hez nem ez, hanem a hozzá készült verzió kell! Azt is megtalálod, ha kicsit körülnézel! ;)
És felhívnám a figyelmedet, hogy ezen az oldalon egy felhasználónak csak 1 profilja lehet!!! Döntsd el melyik kell, mert a másikat törlöm!
nagyon jól működik nálam,imádom, és valahogy nálam a szövegegek időzítésével sincs legtöbbször gondom. :)
viszont (nem tudom hogy kerültek-e be azóta) de nekem kicsit hiányoznak a poénok, amiket ugye mindig a navigációs mondat (fordulás,körforgalom stb) után szokott mondani, a vadászos,a piroskák,a szőke nős,stb viccek. :)
indian56
indian56
Ne feledkezz meg arról, hogy ezek a hangfájlok, valós GPS-hez, valós időhöz, valós utakhoz (1:1) készültek, nem az ETS 2 játékhoz (1:19)! A valóságban van idő a hosszabb fecsegésre, de a játékban 19-szer rövidebb az idő egy-egy manőverre, itt nem lehet hosszasan dumálni! ;)
Üdvözlet.
Először is köszi a munkát, nekem nagyon bejön Jáksó Laci szövegelése, nagyon szórakoztató tud lenni. :) Ami engem kicsit zavar, hogy így ebben a formában tényleg csak erre jó, hogy szórakoztasson. Ha esetleg lehetne azon változtatni, hogy pár másodperccel hamarabb kezdje el pl. a lekanyarodás irányát elmondani, az nagyon hasznos lenne. Mert így ez sok esetben már a kereszteződésben történik... - rövid szövegnél is.
indian56
indian56
Üdv! Nagyon szívese! ;)
Az a helyzet, hogy ezt valószínűleg a játék motorja szabályozza, nem tudom — még —, hogy manuálisan megváltoztatható-e! Egyelőre csak annyit tehetnék, hogy a nagyobb méretű (10MB-ot meghaladó) hangfájlokat, kvázi "kidobom" a modból, így elkerülhetők lehetnek a túlzottan hosszú szövegelések!
Persze, azt is figyelembe kell venni, hogy ez nem egy valós ide pálya, itt 1:3 arányban telik az idő, ellenben a mod, valós idejű szövegeket tartalmaz, amiknek a végighallgatására 3-szor annyi idő jut a való életben, mint itt a játékban!
Sziasztok! Beraktam a mod mappába a fájlt, aktiváltam is a modkezelőben, viszont a beállításokon belül a Hangok menüben nem találok olyant, hogy hangnavigáció :c Valaki tudna esetleg segíteni? :D
indian56
indian56
Ha nem találsz olyant, akkor nem 1.35-ös a játékverziód! A korábbi verziókban még nem volt ez a funkció, ergó: 1.35 alatt nem használható! De ez a leírás első mondatában "sárga" betűkkel ki is van emelve!
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játékod nem legális, azaz tört játék! :(
Beraktam a "mod" mappába de a játékban nem jelent meg? tud valaki segíteni? 5 csillagot adtam mert videóból tudom hogy jó mod ;D
indian56
indian56
Szia! Nem elég berakni a mod mappába, a "Modkezelő"-ben aktiválni is kell!;) Ha az megvan, akkor a játékon belül a "Beállítások>Hangok" panelen a "Hangnavigáció" részben a "Nyelv és hang" lenyíló listában "Magyar - Jáksó (HUI)" név alatt kell megjelennie!
De csak akkor, ha a játékverziód 1.35-ös!!!
Jó mod! de tudnál segíteni? hogy csináltad? mert szeretnék csinálni egy hasonló dolgot a barátom hangjával, nagy beszólásaival
indian56
indian56
Szia! Jelenleg annyit tudok segíteni, hogy az "scs_extractor.exe"-vel (http://download.eurotrucksimulator2.com/scs_extractor.zip) kicsomagolod a base- és a def.scs fájlokat, azokban mindent megtalálsz, amik mintául szolgálhatnak egy "Voice navi" hangcsomag elkészítéséhez!
Hova kell behelyezni a fájlt?
indian56
indian56
Ha letöltötted, másold be a "mod" mappába (ahol a többi mod is van), aktiváld a profil "Modkezelő"-jében, ezután a játékban a "Beállítások > Hangok" oldalán engedélyezned kell — ha eddig még nem tetted meg — a Hangnavigációt, és kiválasztanod a lenyitható "Nyelv és hang" listából a "Magyar - Jákső (HU)" hangcsomagot!
Szerintem elég jó a gps hang, én tisztelem a sok munkát ami bele lett rakva.
indian56
indian56
Köszi!
Lehet, hogy hamarosan frissítem egy finomítottabb változatra, ami nem tartalmazza a játékban jelenleg még funkció nélküli hangfájlokat, ezzel együtt a különböző manőverekhez többféle szöveg tartozik, amelyek közül a játék véletlenszerűen választ!
még lehetne javítani rajta
indian56
indian56
Hát persze, efelől semmi kétségem! ;) Ezt a modok kb. 10-15 perc alatt dobtam össze — próbaképpen —, még a "zárt béta" idején! Azóta már javítgattam rajta, de azt még nem osztottam meg!
Figyelembe kell venni azt is, hogy ez a hangcsomag valós GPS-ekhez készült és nem az ETS 2-höz!
A valóságban a 100m az 100m, a játékban viszont csak ~33m, ezért a kb. 20KBájtnál nagyobb fájlok esetenként hosszabb szöveget tartalmaznak, mint az előttünk maradt út hossza ezt megengedné! ;)
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!