Újdonságok
Hungary Map v0.9.28c by Frank007 for 1.42.x

Map Hungary Map v0.9.28c by Frank007 for 1.42.x 2021-10-24

Nincs jogosultságod ehhez a letöltéshez!
Mielőtt bármibe belekezdenék, szeretném felhívni a figyelmeteket néhány (nagyon) fontos dolgra a Hungary Map telepítésével, használatával kapcsolatban

A Hungary Map egy különálló térképmodul, ezért egy külön profilt igényel, és nem kapcsolható össze semmilyen más térképpel!
Európa maphoz létrehozott profillal nem használható!!!

Az új profil létrehozásánál kövesd az alábbiakat!
Kattints az "Új profil" gombra, de mielőtt még bármit is kitöltenél az új panelen, előtte a bal felső sarokban található ikonnal lépj be a "Modkezelő"-be, majd aktiváld a HM 3 db .scs fájlját és utána meg kell erősíteni a módosításokat, aminek hatására visszakerülsz a profil paneljére!
Itt azonnal keresd meg a "Játékmodul"-t és válaszd ki a "hungary.mbd"-t, csak ezután töltsd ki a lapot és hozd létre a profilt!


A csomag, a komplett Hungary Map-ot tartalmazza, az ETS 2 1.41-es verziójához igazítva!


A .7z fájl kicsomagolása 3 db .scs fájlt eredményez (hungary_base.scs, hungary_model.scs és hungary_def.scs), ezeket kell bemásolni a "mod" mappába, majd aktiválni a profil "Modkezelő"-jében!

Figyelem!
Sajnos a térképen még nem sikerült minden — az új fejlesztések okozta — "furcsaságot" kijavítanom, így összefuthattok az úttesten ácsorgó rendőrrel, vagy ott dolgozó munkással, de ezeknek nincs ütköző-felülete, nyugodtan át lehet menni rajtuk — javításukon folyamatosan dolgozom! ;)


--------------------------------------------- Google translator
Before I get started, I'd like to draw your attention to some (very) important things about installing and using Hungary Map!

Hungary Map is a separate map module, so it requires a separate profile and cannot be linked to any other map!
Not usable with profile created for Europe Map !!!

Follow the steps below to create a new profile!
Click on the "Nw Preofile" button, but before you fill out any new panel, you should first enter the "Mod Manager" with the icon in the upper left corner, then activate the HM 3 db .scs file and confirm the changes, which will you will be returned to the profile panel!
Find the "Game Module" right now and select "hungary.mbd", then fill out the form and create a profile!


The package contains the complete Hungary Map, adapted to version 1.41 of ETS 2!

Unzipping the .7z file will result in 3 .scs files (hungary_base.scs, hungary_model.scs and hungary_def.scs), which will be copied to the "mod" folder and then activated in the "Mod manager" of profile.


Attention!
Unfortunately, I have not managed to fix all the "freaks" caused by the new developments on the map, so you can get in touch with a police officer or worker working on the road, but they do not have a collision surface, you can safely go over them — I am constantly working on their repair! ! ;)
Szerző
indian56
Letöltve
22,969
First release
Utolsó frissítés
Értékelés
4.49 star(s) 159 értékelés

indian56 további megosztásai

Legújabb frissítések

 1. Textura-hiba javítás!

  Ismét frissítettem a Hungary Map feltöltést, mert megfeledkeztem a HÉV megállóhelyek — már az...
 2. Kompatibilitási frissítés 1.42-höz!

  Az 1.42-es béta-tesztek, valamint az update tegnapelőtti (10.21.) hivatalos megjelenése óta, a...
 3. https://sharemods.com/e1a61jsnu1au/HUNGARY_MAP_byFrank007_0.9.28c_1.41.x.7z.html

  Az 1.41-es béta-tesztek alatt remélhetőleg sikerült minden (vagy a legtöbb;)) olyan módosítást...

Legutóbbi értékelések

Szisztok, nagyköszönet a Map készítésért.
Amilyen hibákat talátam: a a képzett parkolásért ugyan annyi pontot ad, mint az egyszerűért.
A Map méretezéséből adódóan alapból alig kapok Tp-t, de ezt a parkolással sem tudom növelni.
Nagyon, nagyon lassan lehet felődni, ami a fejlesztések szempontjából nem jó.
Pénzt tudok keresni, de a szintek miatt nem tudom felhasználni.

légyszi vizsgáljátok felül a TP pontok arányos osztását az Euro maphoz képest.

Köszönöm
Sziasztok!
Köszi a frissítést. Nálam most egy olyan probléma jelentkezett,hogy hihetetlenül irreális a fuvarok lejárata.
Képtelenség időben levinni a szállítmányokat,már az elején kivétel mindegyik munkánál bejelez,hogy siessek mert elkések,ez miért van?
indian56
indian56
Ez nem a Hungary Map hibája!!!
Az SCS a Konvoj módnál eddig nem vette figyelembe, hogy nem minden térképmod készül 1:19-es léptékben (ahogy a "gyári" térképek), és eddig még nem korrigálta az attól eltérő méretarányú térképek időszinkronját!
Az 1.43-as ETS 2 frissítésben ez már javítva lesz — úgy tudom!
Hát nagyon csodálatos, és hát nagyon jól működik ám az új gyári frissítés alatt ám a hazai pálya. És hát ez a hír is hogy Frank pályázik és foglalkozik vele újra. Nos hát magam nagyon várom az első új városkákat, és hát gondolom sokan mások is.
Köszi Mester!!!
Teljesen jó a map, habár jócskán lehetne mág bővíteni de idővel remélem fogják is. 1-2 bugot kivéve (amit a fórumba leírtam) nagyon tetszik :)
Szia Indian56! Volna egy olyan problémám a mappal, hogy teljesen mindegy milyen fuvart vállalok, legyen az egy 160km-es vagy csak városon belül max 2 óra vagy 5 perces a menet idő a fuvaroknál. Meg tudnád nézni mi lehet az oka, hogy csak max 2 órát ad a szállítmányok leszállítására?? Köszi ha tudsz segíteni ennek a hibának a kiküszöbölésében.
Letöltöttem, lelkes voltam, erre egész Csongrád megye hiányzik, a Szeged felé vezető út egy szakadékban ér véget. Kecskemétnél van az országhatár? :O Vagy ha nincs még kész/érdektelen a megye a térképen is le lehetne "ikszelni" Szegedet a Kecskeméti körforgalomnál, és lezárni a kimenő utat, mint az alapjátékban, szépen, igényesen.
indian56
indian56
Sajnálom, hogy csalódást okoztunk, de sajnos egyelőre ennyire futotta az időnkből! :( Mi nem szoktuk le X-eni az utakat, mert az csúnya! :D a fejlesztés folytatódik, csak idő kérdése! Addig is be kell érned ezzel! ;)
Egyszerűen nem győzök hálálkodni. Nagy meló ez tudom. Köszönöm
Man I love your map, I am a romanian, and I would love to see siofok in the game, your country is beautiful and keep up the good work. Again, please make siofok!!
indian56
indian56
Mai devreme sau mai târziu toată țara va fi în ea, este doar o chestiune de timp (liber)!
Sziasztok valamiért textúra hibák jelentkeztek nálam, a legújabb verziót töltöttem le és nemtudom hogy mi lehet a probléma.Itt van kép róla.https://imgur.com/a/fcMFAhn
indian56
indian56
Szia! Nagy valószínűséggel az okozza, hogy OpenGL alatt futtatos és nem DX11 alatt! Ilyen jellegű hiba, akkor szokott jelentkezni!
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
 • K @ Kamillí7n:
  sziasztok
 • F @ (Vendég) fhfdffkl:
  CzBalazs hozzászólása:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  Nem is lehet máshogyan, de itt le van írva. https://hm.restacar.hu/resources/hungary-map-v0-9-28c-by-frank007-for-1-41-x.17/
 • D @ Dominik20091210:
  Hali, mindent úgy csináltam ahogy le írtak, de még is ki fagy a magyar map mod. Tudtok nekem segíteni?
 • G @ George2k2:
  Sziasztok! Iveco kereskedőt hol találok a mapen?
  G @ George2k2: Sziasztok! Iveco kereskedőt hol találok a mapen?