Újdonságok
  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

HÍREK ETS2 Németország újratöltve

Németország újratöltve

hamburg.jpg

Nagyon örülünk az érkező rengeteg pozitív visszajelzésnek az ETS2 1.31-es frissítéssel kapcsolatban. Biztos kíváncsiak vagytok, vajon mit tartogatunk az 1.32-es frissítésre. Nézzük csak mit is.

Tudjuk, hogy a közösség kívánságlistáján előkelő helyet foglal el a játékvilág régebbi részeinek szépítgetése. Most eláruljuk hát nektek, hogy egy kicsi de elkötelezett térképész csapat dolgozik azon, hogy az alaptérképet a legutóbbi DLC-k grafikai minőségének megfelelő vagy legalábbis azt megközelítő szintre hozza. A legrégebben készült területek kívánják a legtöbb törődést, így a választásunk is nyilvánvaló volt, hogy hol is kezdjünk: Németország.

city_before.jpg city_later.jpg

Persze nem tudjuk az egész országot egyetlen gyors lépésben újratervezni. A terület, amiről beszélünk hatalmas, bármelyik új DLC-hez mérhető. Összehasonlításképpen, jelenleg éppen 30 ember egyévnyi munkáját pumpáljuk a Balti-tengeren túl DLC-be. Nem szeretnénk lelassítani az új tartalmak létrehozását sem az ETS2-höz, sem az ATS-hez; épp ellenkezőleg. Ezért létrehoztunk egy kis csapatot az SCS-en belül, amely ezeknek a régebbi területeknek a felújításán fog dolgozni. Mindent egybevetve, tekintélyes időbe fog telni (több frissítésnyi), míg nemcsak Németországot, hanem lehetőleg az egész alaptérkép felújításra kerül. És amikor elkészülünk, akkor talán a régi DLC-knek is nekilátunk ;-)

intersection_before.jpg intersection_later.jpg

Ahogy a képeken láthatjátok, a német autópályákra komoly változások várnak. Néhány városra szintén komolyabb felújítás vár, míg másokra csak kisebb fényezés új struktúrával, növényzettel és néhány vizuális bűn javításával. Még egyszer hangsúlyozzuk: az 1.32-es frissítésben megjelenő változások csak az első lépcsőfoknak tekintendőek, amelyet majd még több követ, ahogy a csapat halad az északi résztől a déli felé. A munka eredményei a rendszeres frissítések részei lesznek az felhasználók részére, természetesen ingyen.

landscape_before.jpg landscape_later.jpg

Van még egy idevágó képünk az ETS2 Facebook oldalán. Nézzétek meg azt is!
 
Last edited:

Hozzászólások

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!