Újdonságok
  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

HÍREK ATS Indul a Big Sur-hadművelet!

Egy kimondottan az ATS számára készült WoTr eseményt hoztunk nektek. A legutóbbi, FIA ETRC2018-al kapcsolatos "Start Your Engines" esemény nagy visszhangot váltott ki a játékosok körében. Boldogok vagyunk, hogy annyian részt vettetek benne, úgyhogy nagy elvárásaink vannak az első - megosztott célú - közösségi eseménnyel kapcsolatban is.

Kep 1.jpg


Talán sokan hallottatok a Big Sur-i földcsuszamlásról. Ez még 2017 májusában történt, és járhatatlanná tette a Camel-San Simeon főutat ( amely a kaliforniai 1-es számú állami út része ). És bár a Caltrans emberei magáncégekkel karöltve azóta is heti hét napot dolgoznak, hogy újra járhatóvá tegyék az utat, még mindig van számunkra is tennivaló. Segítsünk nekik és gyorsítsunk a munkán! Végülis 2 millió köblábnyi szemétről, szikláról, homokról és sárról beszélünk.

big_sur_location.jpg

big_sur_jobs.jpgKészen álltok a Big Sur-műveletben való részvételre? Biztosak lehettek benne, hogy a teljesítés keltette jó érzésen kívül lesz még néhány egyedi jutalom is mindenki számára, aki részt vesz ebben a küldetásben. Akkor most nézzük a szabályokat és a jutalmakat:

Szabályok:

Szállíts le 15 szállítmánnyi anyagot vagy felszerelést a Big Sur-i földcsuszaláshoz vagy -tól a kaliforniai 1-es számú állami úton, hogy te is kivedd a részed a festői tengerparti út újra járhatóvá tételéből.
Viszont ez egy közösségi feladat is: a Big Sur-művelet sikeres teljesítéséhez a teljes ATS közösségnek legalább 500 000 fuvart kell teljesítenie. Ezt a World of Trucks főoldalán tudod nyomon követni.

Ha a személyes kvótát túl is teljesíted, minden egyes fuvar beleszámítódik a közösségi feladatba.

Jutalmak:

Ha teljesíted a saját 15 fuvarodat, egy csinos "plüss markológép" kabindísz, valamint egy klassz "Juggernaut" festés lesz a jutalmad.

Ha a közösségi feladat is teljesül, akkor mindenki kap egy "Big Sur-művelet" festést. Mindazonáltal, ahhoz, hogy megkapd a közösségi díjat, legalább 5 fuvart kell teljesítened.ats_20180625_101832_00.jpg

ats_20180625_101723_00.jpgKészen álltok? Itt az idő, hogy felhúzzátok a munkásnacit, és bevágódjatok a kabinba. Találkozunk a Big Sur-i földcsuszamlásnál.

Ez egy közösségi esemény, és reméljük, hogy a világ különböző rajongói közösségei érzik, hogy ők is a közös erőfeszítés részei. Szívesen látjuk majd az eseményről készült képeiteket a közösségi médiákban. Ismét társultunk a Truckers.FM-el, hogy a hosszú utak alatt szórakoztassanak minket, és készültek néhány ajándékkal is, ha bizonyos pontokat elér a WoTr főoldalán a teljesítménymutató. Ne felejtsétek el a képeket az #OperationBigSur taggel ellátni, és értesíteni az @scssoftware-t és a @TruckersFM-et.
 

Hozzászólások

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!