Újdonságok
  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

HÍREK ETS2 Hungaroring hétvége és ami mögötte van

Egy nagyon izgalmas Hungaroring-i FIA ETRC versenyhétvégén van túl az SCS utazó csapata. A versenyből nem igazán láttunk sokat, mivel állandóan a szim-trailerünk látogatóinak szórakoztatásával voltunk elfoglalva. Úgyis ezt kedveljük a legjobban, kapcsolatba kerülni a kamionszimulátorok világával éppen csak ismerkedőkkel, vagy beszélgetni a helyi rajongókkal, akik hús-vér valónkban szerettek volna találkozni velünk.

Kep1.jpg

Most azonban a csapatunk helyi segítséget is kapott. A két helyi segítő - @John-Barth és @gebbbe - nemcsak kitűnő játékosok, hanem igazán klassz fickók is, és nagyszerűen kiegészítették a csapatot.

Kep2.jpg

A futam szervezői voltak olyan nagylelkűek, hogy biztosítottak nekünk két helyet a felvezető kamionban, amit mi örömmel passzoltunk tovább a két srácnak, akik így egy egyszer-az-életben élménnyel gazdagodtak.

Kep3.jpg

Eközben rengeteg látogatónk volt a szimulátoroknál, köztük profi sofőrök is, akiknek dicsérő szava zene volt füleinknek.

Kep4.jpg

Kep5.jpg


A napsütéses hétvége azonban véget ért, és mi úton vagyunk vissza Prágába. A versenyzők és csapataik szintén úton vannak a bázisaikra, vagy talán már a következő helyszínre - a híres németországi Nürnburgringre. Úgy gondoltuk, hogy talán most kivételt tehetünk, és az aktuális WoTr eseményt meghosszabbítjuk pár nappal. Még van pár ezer játékos, akik 10 vagy 11 fuvarral állnak a kívánt 12-ből. Talán a futball miatt vagy a szép idő miatt nem volt idejük befejezni a fuvarokat. Megérdemelnek még egy esélyt, így az esemény határidejét meghosszabbítottuk június 19-ig. A következő napon pedig kisorsoljuk a nyerteseket.

Végül, de nem utolsó sorban... utazó csapatunk kiegészítése a helyi rajongótábor tagjaival nagyon sikeres volt, és úgy érezzük, meg kéne ismételni. Ehhez kérnénk a segítségeteket a jövőbeni verseny-eseményekkel kapcsolatban. Ha szeretnétek egy hétvégére az SCS csapat mellett a show résztvevői lenni, tudassátok velünk. Az ideális jelölt 18 évnél idősebb, anyanyelvi szinten beszél az adott esemény helyszínének nyelvén, jó szociális adottságokkal rendelkezik, kiválóan ismeri játékainkat és a játékosközösség aktív tagja, ha lehet, a nyílt és zárt bétatesztjeinkben is részt vállal, vagy akár a modder-közösség tagja is lehet, legalább kicsit megismerjük a hátterüket. Ha tehát hajlandó vagy feláldozni két napodat, megvannak a képességeid és elhivatottságod, hogy "roadie" és csapatunk része légy, akkor jelentkezz az ontheroad@scssoft.com email címen.

Kep6.jpg
 

Hozzászólások

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!